יום רביעי, 30 בינואר 2019

"תבואות" מציעה "תערובת קטניות אורגנית למרק" - להכנת מרקים ותבשילים מזינים!

צהרים טובים,


אני חולה, חולה בברונכיט ,אני וגם יעלי שלי. לא נעים ,שיעול, חום, גודש באף.


כל הזמן רוצות לשתות תה, משקאות חמים, ג'ינג'ר, דבש, לימונים, תפוזים. ויטמין C.

ותרופת הסבתא האולטימטיבית מרק עוף עם ירקות והגילוי של השנים האחרונות, קטניות.
ידוע שקטניות גם תורמות למערך החיסוני של הגוף ומחזקות את הגוף ובעיקר בחוליו.



הכנתי מרק ירקות. קוביות קטנות והרבה ירק קצוץ טרי. חוויג למרק וחופן מהקטניות לאחר שבישלתי אותם במים כשעה וחצי .אחרי שרתח ,העברתי לאש קטנה.




החוויג זה מאסט, בכל זאת יש בו תערובת אדירה ובריאה של תבלינים שהתימנים הביאו וזה מושלם.

יצא מרק מדהים ולבריאות לכולנו.






חורף מחמם ובריא עם תערובת קטניות אורגנית למרק של "תבואות"!

התערובת, המכילה מגוון עשיר של קטניות ודגנים אורגניים, מחממים ומזינים, מתאימה גם להכנת נזיד, תוספת חמה וסלטים

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לחורף "תערובת קטניות אורגנית למרק", הכוללת מגוון עשיר של קטניות ודגנים אורגניים ובהם עדשים ירוקות, עדשים אדומות, אפונה ירוקה, גריסי פנינה, פולי אזוקי וחיטת כוסמין. התערובת מתאימה להכנת מרק, נזיד, תוספת חמה, תבשילים וסלטים.

הנטורופתית טל בן דוד, מציינת כי התערובת, המשלבת דגנים וקטניות, מספקת לגוף חלבון מלא מהצומח והיא גם עשירה בוויטמינים ובמינרלים. "בין השאר, התערובת מכילה ויטמינים מקבוצה B, ברזל, אבץ, סידן, כרום ומגנזיום. הדגנים והקטניות עשירים גם בסיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע ולהורדת רמות הכולסטרול והסוכר בדם", אמרה.

הצעה למתכון להכנת מרק חורפי:
מצרכים:
1 חבילה של תערובת קטניות אורגנית למרק, של תבואות
2 בצלים, קצוצים גס
2 שיני שום, פרוסות
1 - 2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1 גזר, חצוי ופרוס דק
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
3 - 4 כפות שמן זית
1 - 2 כפיות מלח (להוסיף רק בסוף הבישול)
מים
* גיוון: כפית פפריקה מתוקה ; 1/2 כפית פפריקה חריפה;  עלים קצוצים של רוזמרין ; 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה ; כף אבקת מרק אורגנית ; 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר (זנגוויל) ; 1/4 כפית כמון

אופן ההכנה:
להשרות את התערובת במים כחצי שעה. לסנן, לשטוף ולסנן היטב, שוב.
בסיר מתאים לטגן את הבצל בשמן הזית. להוסיף את השום ולטגן להזהבה.
להוסיף את תערובת המרק והתבלינים חוץ מהמלח, ולערבב.
לצקת מים עד כדי כיסוי + 2 כוסות מים מעל גובה התערובת. להביא לרתיחה.
להנמיך את האש, לכסות ולבשל עד לריכוך הקטניות. בחצי השעה האחרונה, להוסיף את הגזר ותפוח האדמה (אפשר גם בסיר לחץ 30- 40 דקות).
להוסיף את המלח. לתקן תיבול.
* הערה: להכנת מרק יותר דליל, להוסיף עוד מים.
להגשה: לפזר מעט עלי פטרוזיליה.

מחיר לצרכן: 18.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.

כשר בהשגחת הרבנות מטה יהודה ובד"צ בעלז.

להשיג ברשתות וחנויות בתי טבע ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה