יום שני, 23 ביולי 2018

יין חדש של יקב בנימינה בלו בנימינה גוורצטרמינר 2016






צהרים טובים,

יש לי הצעה עבורכן/ם למשקה לכבוד ט"ו באב ובכלל ליין קייצי קליל ופירותי. ובמיוחד לאוהבי הגוורצטרמינר
אני מודעת לכך שכאשר אני מציגה יין , הריני אמורה ראשית לספר על הטעמים, הארומה ועוד, אך לפני הכל, אני חייבת לומר שהנראות של הבקבוק בלו בנימינה היא של מראה מקסים ומפתה ומיתוג נפלא וישר יקפוץ לכם/ן לעיניים כשתחפשו יינות טובים לכבוד חג האהבה וחגיגות הקיץ.
אני כשלעצמי מעדיפה יינות לבנים ומרעננים (מקררת כמובן במקרר היינות) וקצת לפני ההגשה עוד מעט במקרר הרגיל. בששי האחרון התענגנו על הבלו בארוחת הערב המשפחתית ואין ספק כשיש יין טוב ואוכל משובח ליד, כל המפגש המשפחתי הופך לאיכותי ונעים יותר.
טעמי הפירות מורגשים היטב והשילוב שלהם יצא מעולה. טרופי, קיץ כבר אמרנו??
היין מושלם ליד ארוחה. ואכן היו לנו הרבה סלטים על השולחן ואוכל מתובל כמו שתמיד אצלנו בבית.

כדאי מאוד לקנות במבצע של 3 בקבוקים ב- 100 ש"ח.





יין חדש של יקב בנימינה
בלו בנימינה גוורצטרמינר 2016


בעיצומו של קיץ 2018 משיק יקב בנימינה את בלו בנימינה, יין לבן חצי יבש על טהרת ענבי הגוורצטרמינר אשר עברו תהליך עדין ומבוקר מהרגע בו נבצרו בבציר לילי, דרך תהליכי תסיסה והצללות במיכלי הנירוסטה ועד רגע כניסתם אל תוך בקבוק יפיפה העשוי זכוכית כחולה בעל תווית מהודרת. 
*  מומלץ לשתות את היין צונן.


סגנון: יין לבן חצי יבש
צבע: קש לימון
אף: ארומטי פרחוני. מאפיינים טרופיים טיפוסיים כמו ליצ'י וכן ניחוחות אשכולית אדומה טרייה.
חך: היין בעל מתיקות קלה מאוזנת היטב עם חמיצות מרעננת ומפגין פירותיות עשירה בטעמים עם סיומת מרעננת.
איזור גידול: צפון הנגב
תהליך ייצור היין: הענבים נבצרו בבציר לילי והועברו מיידית להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. לאחר מכן הועבר התירוש לשיקוע במיכלי נירוסטה למשך הלילה. לאחר השיקוע הועבר התירוש להתססה בטמפרטורה של כ-16 מעלות, המשיך לשפיות והצללות וכן קיבל תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים וכך נוצר הבלנד הסופי שהועבר לתהליך הבקבוק.
המלצת הגשה: בלו בנימינה מצוין להגשה לצד מנות פתיחה עדינות, סלטים טריים וכן מנות פיקנטיות ואסיאתיות.
מחיר לצרכן:
39 ש״ח
3 בק׳ ב- 100ש״ח


 






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה