צהרים טובים.
את היינות של יקבי ירושלים אני מכירה כמספר שנים. יינות קלילים,טעימים ומתוקים.
אינני מתיימרת להיות מומחית גדולה ביין או ייננית. אך להבין ולשתות יין טוב שטעים לי ומתאים לי לארוחת החג, זה כן אני יודעת.
יינות לא יקרים שיצא לי לאחרונה גם ללגום ולטעום אותם בסופשבוע יין ובירות שהתקיים במלונות פרימה בירושלים שהוזמנתי אליו. מדריך של יינות עשה לנו ערב נפלא ומשובב נפש של טעימת יינות עיוורת ובכלל הרצאה וגודיס עם היינות של יקבי ירושלים. היה נפלא ונהדר. והיה נעים לראות כל כך הרבה אנשים שאוהבים לשתות יין ומבינים קצת בנושא.
וזו לא פעם ראשונה לי שאני מתכנסת בערב יין של יקבי ירושלים הנפלאים.
כעת כדאי לקנות לחגים מתנה נפלאה במחיר שווה לכל נפש.
מארז של שלושה קייצים וטעימים. אנחנו אהבנו ,בטוחני שגם אתן/ם..
שיהיה לחיים ושנה טובה מתוקה בשפע של בריאות ושמחה.
יקבי ירושלים מציעים במיוחד לחודש ספטמבר ולראש השנה
מארז של שלושה יינות צוננים במיוחד:
כתום, רוזה ושרדונה ב 139 ₪ להזמנה מאתר היקב!
היינן סם סורוקה המוביל את
יקבי ירושלים בשנתיים האחרונות מציע בימים חמים אלו ובמיוחד לקראת ראש השנה שלושה יינות
צוננים וטעימים, כל אחד עם המאפיינים הייחודיים לו. היינות, מהדורה מיוחדת בשיתוף
האמן דיוויד גרשטיין, רעננים, ריחניים, קלילים ומתאימים ביותר לאלו המחפשים
להתרענן ולהתקרר בתקופה חמה זו.
כעת מציעים ביקבי
ירושלים את המארז הייחודי ב 139 ₪ במקום
175 ₪
רוזה
בציר 2015- יין זה קיבל את צבעו המיוחד וטעמו העדין
כתוצאה מהשרייה של 18 שעות עם קליפות ענבי קברנה סובניון, מרלו, שיראז ופטיט ורדו
מחבל לכיש. היין הותסס בטמפרטורה של 22 מעלות צלזיוס. את היין יש להגיש בטמפרטורה
של 8-12 מעלות.
שרדונה 2016: יין
זה נוצר משני כרמים ייחודיים בעמק שילה, הענבים נבצרו בשעות הלילה הקרירות בבציר
ידני מוקפד. צבע קש חיוור, ניחוחות של תפוחים טריים, אגס ומלון עם רמיזות של סיידר
וקינמון. טמפרטורת הגשה מומלצת הינה ב- 12 מעלות.
יין כתום 2016: בגוון צהבהב
כתמתם זהוב וניחוחות משמשים, מרמלדת תפוזים ואספרגל, יין כתום הופק מענבי אמרלד
ריזלינג ופרנץ' קולומברד
מכרמים באזור זיכרון יעקב. הטעמים מלווים בנגיעות תפוח אפוי ומשמש, עטופים
בחמוציות אלגנטית מרעננת ומטהרת. טמפרטורת הגשה מומלצת הינה 10-12 מעלות.
את היינות ניתן להשיג מאתר היקב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה