יום ראשון, 7 בינואר 2018

בונז'ור ולתנור - מהלך שיווקי גאוני של בונז'ור טעים ואיכותי ואיך להתגבר על הפחד משמרים

שבוע נפלא
אם ביקשתי לי קיצור הליכים, מאפים לאורחים וחיים קלים אז בונז'ור קראה את מחשבותיי והביאה לי את הכל עד פתח ביתי.
שבוע שעבר הגיעו המוצרים החדשים של הסדרה הנפלאה והפרקטית ובל נשכח את האיכות והמשובחות. טעמים נפלאים של בצקי שמרים מוכנים ; רוגלך, קראנץ שוקולד, פוקצ'ה מדגנים מלאים עם 30% קמח כוסמין ולכבוד שבת גם חלה מתוקה.
תכנונים לחוד ומעשים לחוד.
הגיעו חברים של טל לראות משחק כדורגל וגם אנחנו לא בדיוק היינו שבעים. אז זה הגיע בזמן. ונטרף תוך מספר דקות, בחיי כזו הצלחה.
אנו בעיקרון בית שאופים ומבשלים בו חדשות לבקרים. אך גם לנו כשעייפים וקר ויש אורחי פתע, מותר ורצוי להתפנק ,להוציא מהפריזר ולאפות. זה הכל. הפעולה היחידה שעשינו הייתה למרוח ביצה/להבריש על חלק מהמאפים.
את הפוקצ'ה הפכנו לברוסקטות עם גבינות ומיני תוספות שתוכלו לראות בתמונות.
אז היי זהו פתרון נפלא, טעים, ריחני ופרקטי והופך את החיים להרבה הרבה יותר קלים.
אנחנו ממליצים וכמובן שעליי לציין ולשבח לטובה את הריח הנפלא שהתפשט בבית ,ריח האפייה, ריח של חום ואוכל של בית. תענוג עילאי.
גילוי נאות, מהחצי השני של החלה הכנתי טוסטים מטריפים. מי שטעם ,אכל ונהנה חשב שהכול מאפה בית מ- א' עד ת'.

אז שאפו לבונז'ור על פיתוח ושדרוג מוצרים כל העת. ללא הפסקה.
אני בטוחה שכל אחת ואחד מאיתנו דגם ומשתמש במוצרי בונז'ור כי זה איכותי ונהדר. וכעת עם הסדרה החדשה, בכלל השתדרגנו כולנו.
בציבור רווח רגש הפחד וחששות מאפיית שמרים, אז בונז'ור מפיגה לכולנו את החששות מלהתעסק עם בצק שמרים ופורצת את החומה הזו למעשה.


חברת בונז'ור נוסדה בשנת 1986 ומתמחה בייצור ומכירה של מגוון מוצרי בצק למאפיות פרטיות, פינות מאפה בסופרים, מסעדות, בתי קפה ועוד.
בשנים  האחרונות אנו ערים לתופעה משמחת בקרב משפחות בישראל, יותר ויותר אנשים מרגישים צורך לאפות בבית ולפנק את בני משפחתם במאפים ביתיים וטריים. יחד עם זאת, אנו חיים בעידן אינטנסיבי בו הזמן הוא משאב מוגבל וצרכנים מחפשים כל הזמן קיצורי דרך במטבח.
החלטנו להרים את הכפה, ויצאנו למחקר מעמיק שיאפשר לנו לפתח לאופים בבית מוצרים שעונים בדיוק על הצרכים שלהם. כדי להבין את הצרכים לעומק, נפגשנו עם מאות אנשים ושאלנו אותם מה הם אוהבים לאפות? מהם הרגלי האפיה שלהם? איזה סוגי לחמים הם נמנעים מלאפות ולמה?

מה גילינו?

שרובם מכינים עוגות בחושות, כדורי שוקולד, עוגת ביסקווטים ואפילו עוגיות, אבל כזה מגיע למאפי שמרים, רבים סיפרו לנו שהם ממעטים ואפילו נמנעים לחלוטין מלאפות מאפי שמרים בבית. 
כששאלנו מדוע, התשובות היו מאוד ברורות, היעדר המיומנות הנדרשת , חוסר בזמן ופחד מתוצאה שהיא לא מספיק טובה.
יחד עם זאת, כולם היו תמימי דעים שהרגע הזה שמאפה שמרים נאפה בתנור וכל הבית מתמלא בריח של מאפה טרי ומשובח, זהו רגע נשאף במטבח הביתי.
הבנו שיש לנו הזדמנות להביא בשורה אמיתית לאופים בבית.!
לקחנו את כל הידע, האיכות והמומחיות שלנו ופיתחנו קטגוריית מוצרים חדשנית "מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית".
סדרה שתאפשר לאפות מוצרי בצק שמרים טריים בבית במינימום זמן ובהצלחה בטוחה.
מקווה שתתנסו במוצרים ושתאהבו אותם לפחות כמונו.















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה