יום רביעי, 6 בדצמבר 2017

דומינו'ס פיצה מרחיבה את התפריט עם בשורה חדשה: לראשונה ברשת דומינו'ס בישראל: פיצה ללא גלוטן

רביעי נהדר לכולנו,

בתי רגישה לגלוטן, לא צליאקית, אך מוטב לה שתאכל כמה שפחות מוצרים ואוכל עם גלוטן.
מה שפחות יותר טוב.
כאוהבת פיצות ודי סובלת לאחר ההנאה עם כאבי בטן וכו'. שמחנו על הבשורה הנהדרת מבית דומינוס פיצה על השקת הפיצה הטובה.
כל הכבוד לדומינוס פיצה על שדרוגים, הנאה, יוזמה וחדשנות כל הזמן ללא הפסקה.
הפיצה הייתה לה לעונג וגם אנחנו נהנינו מאוד.
כך שגם רגישים לגלוטן יכולים להנות מתענוגות החיים.

תודה רבה לדומינוס פיצה.

אנחנו ממליצות!!







דומינו'ס פיצה מרחיבה את התפריט עם בשורה חדשה:
לראשונה ברשת דומינו'ס בישראל: פיצה ללא גלוטן
  דומינו'ס פיצה, הרשת המובילה בישראל למשלוחי פיצה, ממשיכה לפתח פיצות ייחודיות בעבור קהלי הלקוחות השונים. לאחר הפיצה הטבעונית והחיטה המלאה, דומינו'ס משיקה לראשונה פיצה ללא גלוטן
 הפיצה ללא גלוטן של דומינו'ס תוצע בגודל משפחתי בלבד, ותהווה גם אופציה למזמיני הפיצה הטבעונית, בעבור הבוחרים להימנע גם מגלוטן ומלקטוז יחדיו
   בשיתוף עם חברת Green-Lite, העומדת בתקן האיכות GMP לסביבה ללא גלוטן, דומינו׳ס פיתחה בצק ייחודי המרכיב בין היתר עמילן טפיוקה, עמילן תירס וקמח סויה
הפיצה ללא גלוטן מיוצרת בכלים נפרדים אך נאפית בתנור משותף ובסביבת עבודה הכוללת גלוטן ולכן עלולה להכיל שאריות ועקבות של גלוטן

דומינו'ס פיצה, רשת משלוחי הפיצה הגדולה והמובילה בישראל, תשיק השבוע, לראשונה מאז כניסתה לישראל, פיצה ללא גלוטן. הפיצה החדשה מצטרפת למגוון הפיצות הייחודיות שהשיקה דומינו'ס פיצה בשנים האחרונות עבור קהלים שונים החל מפיצה מחיטה מלאה, פיצה טבעונית, פיצת שף ועכשיו גם פיצה ללא גלוטן. לרגל כניסתה של הפיצה ללא גלוטן, הרשת נערכה קרוב לשנה ובכלל זה ביצעה תהליך מקיף של פיתוח מוצר, החלפת קמח הדורום עימו פותחים הפיצ'יולים של דומינו'ס את הבצק ידנית לקמח תירס נטול גלוטן, הכשירה את העובדים כך שתהליך הכנתה מתבצע בכלים נפרדים, לחלוטין אך יש לקחת בחשבון שהפיצה נאפית בתנור משותף ובסביבת עבודה הכוללת גלוטן ולכן עלולה להכיל שאריות ועקבות של גלוטן.

עידו פרידמן, סמנכ"ל שיווק דומינו'ס פיצה בישראל: "כרשת המובילה את תחום הפיצות בישראל, יש לנו מחויבות לתת מענה רחב ככל הניתן לכלל הקהלים שיכולים ליהנות מהמוצרים האיכותיים והשירות שלנו. גם בעבור אלו השמים את הטעם והעונג מהאוכל במקום הראשון וגם לאלו שבמקביל לטעם האיכותי, נותנים חשיבות לנושא הבריאות והתזונה. כמי שמייצרים חווית ארוחת ערב כיפית ואלטרנטיבית בקרב משפחות רבות, חשוב לנו לספק פתרון גם לאלו שמחפשים אלטרנטיבה לגלוטן. לכבודם יצרנו פיצה המספקת גם את האיכות המוכרת של דומינו'ס וגם בצק ללא גלוטן, שיוצע עם מגוון אפשרויות התפריט של דומינו'ס".

כפי שצוין מעלה, תהליך פיתוח הפיצות החדשות היה ארוך וקפדני וכלל מחקר רקע מעמיק, בדיקות מקיפות ושימוש בקבוצות מיקוד במטרה להגיע למוצר הטוב ביותר. בשיתוף עם חברת Green-Lite, העומדת בתקן האיכות GMP לסביבה ללא גלוטן, דומינו׳ס פיתחה בצק ייחודי המרכיב בין היתר עמילן טפיוקה, עמילן תירס וקמח סויה. על מנת לייחד את הפיצה, דומינו'ס ללא גלוטן מוצעת בצורת ריבוע, בגודל משפחתי של 31X31 ס"מ. ניתן להזמין את הפיצה החדשה גם בגרסה הטבעונית המומלצת בעבור הנמנעים מלקטוז ומגלוטן או בעבור הקהל הטבעוני. עם הכנסת הבצק החדש לתפריט דומינו'ס, לקוחות יוכלו לבחור את סוג הבצק המועדף עליהם לצורך הכנת הפיצה כבר בתחילת התהליך, מקמח מלא, לבן, או ללא גלוטן ועליו יוכלו לבנות את הפיצה האישית שלהם.

מחיר הפיצה ללא גלוטן יעמוד על 74.9 ₪. לרגל ההשקה תציע דומינו'ס פיצה מבצע השקה: מחיר משפחתית דומינו'ס ללא גלוטן + 2 תוספות יהיה 74.9 ₪ בעוד מחיר 2 משפחתיות ללא גלוטן + 2 תוספות יעמוד על 110.9 ₪

מראות החורף על פי ג'ויה מעבדות לקוסמטיקה

























https://www.youtube.com/watch?v=C2-eO4d0SIk&feature=youtu.be


https://www.youtube.com/watch?v=QYy05WrW6gU



Joya collection  יצרנית מוצרי הטיפוח      לשיער ולגוף הקיימת מעל ל 18 שנה בישראל. Joya collection  מייצרים את כל המוצרים בארץ. Joya collection  עברה השנה למשכנה החדש. המפעל מתפרס על שטח של ארבע דונם, בהשקעה של כ 4 מיליון ש"ח בטכנולוגיות ובציוד. (המפעל והמוצרים ברישוי של משרד הבריאות).
Joya collection  מתמחה בייצור מוצרי טיפוח לשיער עם מוצרים איכותיים שפותחו בארץ ומותאמים למים הקשים בישראל ולאקלים הישראלי. הרכבים שצריך לקחת בחשבון בייצור מוצר לישראליות. כל מוצרי השיער של Joya collection אינם מכילים מלח, וטובים לכל סוגי השיער ומומלצים לשיער שעבר טיפולי החלקות, טיפולים כימיים וכו.
מראות חורף 2018 מביא לנו את הצבעים החמים, צבעי בורדו וחום חוזרים לשיער שלנו. הטרנד של צבעים חזקים ועמוקים זה הדבר הבא בחורף. עם שיער רך ומטופח. כאן נכנסת Joya collection לתמונה עם סדרת Keratin Forte.
סדרת מוצרי Keratin Forte (הסדרה הורודה) מבוססת על פורמולה ייחודית המועשרת בחלבון קריאטין טהור בריכוז גבוה (קרטין הינו החלבון שממנו עשויה השערה), יחד עם קומפלקס ויטמינים חיוניים לשיקום וחיזוק סיב השיער, תמצית שמן ארגן טהורה וחמאת שיאה המעניקים רכות, לחות ושיקום השיער. יחד עם הזנה אינטנסיבית והגנה מקסימלית מפני רדיקלים חופשיים, נזקי אקלים, קרינת UV ושימוש במייבש ומחליק שיער לטיפול וטיפוח מושלם.
עם סדרת מוצרי סדרת מוצרי Keratin Forte השיער נותר עם רכות, מגע משי, חיוניות, מראה בריא ומלא ברק, אלסטיות, רענן ובעל ניחוח נפלא לאורך זמן. הסדרה יוצרת תוצאות של מעצב שיער בשימוש יום יומי.

הסדרה מכילה: שמפו, מסיכה, ומסיכה אינטנסיבית עם מיקרו קפסולות, קרם לחות, סרום וקרם לחות לתלתלים.
לסדרה גם מוצרים לעיצוב השיער: 'פיקס אנד שיין'  לעיצוב השיער, 'טריפל אקשן גלייז' לעיצוב ויצירת נפח ו repeir forte  מסיכה ללא שטיפה לעיצוב השיער.

המוצרים של ג'ויה כבר מזמן הפכו אצלי למנהג של קבע בטיפוח האישי שלי, אם זה קשור בשיער ,שלי ושל בתי יעלי. הסדרות השונות של ג'ויה מתאימות היטב לצרכינו, השיער שלנו רך יותר, מטופח ,זוהר ומבריק יותר לאורך זמן.
אני כותבת מתוך ניסיון אישי ובארץ כמו שלנו שיש הרבה שמש, פיח ומים קשים, חשוב שנטפל היטב בשערנו, בעור הפנים ובגוף. 
כאן נכנסים לתמונה היפה המוצרים של ג'ויה המלווים אותנו כאם ובת.
המלצתי להרבה חברות. אין ספק שג'ויה דואגת לנו למוצרים מ- א' עד ת'.
מקיפה את כל השערות עד השורש- כמו שנאמר.
וכל שערה ושערה מטופלת ומושקעת והתוצאות ניכרות בשטח.
אני לא מפסיקה לקבל מחמאות וזה לא מובן מאליו. אני עם שיער מתולתל גלי וכבר חציתי את גיל ה- 50.
והריח של מוצרי ג'ויה- ניחוחות עדינים ומשגעים שנשארים איתי לאורך כל היום, ואצלי זה יום ארוך, המתחיל בשעה 7 וחצי בצעידה מהירה או רכיבה על אופניי למשרד ולאחר 7.5 השעות ממשיכה לאירועי השקה ועיתונאים. 
חוזרת למשרה ב' או ג' בבית וזה לא נגמר. כך שחשוב לי להשקיע במוצרים טובים. 
תוכלנה להתרשם מן התמונות ומהפרטים המידעים.






יום שלישי, 5 בדצמבר 2017

חברת B&D - "בטר אנד דיפרנט" מציגה לחורף חליטות "סוויטי" – פרחי קמומיל ותה ירוק, המשלבות בשקיקי התה המתקה טבעית של עלי סטיביה נטולי קלוריות!




הי אחר הצהריים נעימים וחמימים.

אין כמו כוס תה חם לחורף קריר.
במיוחד בשעת בין הערביים, עת תוקפת אותי עייפות, מכינה כוס תה וליד מאפינס מלוח או מתוק תוצרת בית משפחת ארז.
אין ספק שבטר אנד דיפרנט עם חליטות הסוויטי עשו את זה ובגדול. מתאים לי ללא קלוריות. עם ארומה נפלאה  ועם תה ירוק בריא ונהדר.
ממליצה לכולם/ן . בריא ,טעים ומזין.






חברת B&D - "בטר אנד דיפרנט" מציגה לחורף חליטות "סוויטי" – פרחי קמומיל ותה ירוק, המשלבות בשקיקי התה המתקה טבעית של עלי סטיביה נטולי קלוריות!
שקיקי התה מוצעים באריזות אישיות ואטומות לשמירה על הארומה והטעם
חברת B&D – בטר אנד דיפרנט, המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מזון, מציגה לקראת החורף חליטות תה "סוויטי" SWEET TEA  - חליטות פרחי קמומיל ותה ירוק המשלבות בתוך שקיקי התה עלים טבעיים וירוקים של צמח הסטיביה, כך שמתקבל תה מתוק באופן טבעי. הסדרה מושקת באריזות חדשות ומהודרות, המכילות אריזות אישיות ואטומות של שקיקי התה.
הנטורופתית טל בן דוד מציינת כי צמח הסטיביה מוכר כממתיק טבעי ונטול קלוריות, והוא מתאים לשומרים על המשקל וגם לחולי סוכרת. לפרחי הקמומיל ולתה הירוק מיוחסות סגולות רבות לפי הרפואה הטבעית. התה הירוק מכיל נוגד חמצון חזק במיוחד EGCG. מחקרים שנעשו בשנים האחרונות על התה הירוק מראים כי שתיית תה ירוק מסייעת לירידה במשקל, מפחיתה כולסטרול, מחזקת את מערכת החיסון, וכך מקטינה סיכון למחלות שונות. הקמומיל נחשב לצמח מרגיע המסייע בהתמודדות עם הפרעות עיכול, מצבי מתח, חרדה, זיהומים ונדודי שינה.
סדרת "סוויטי" מושקת באריזות חדשות המכילות אריזות אטומות של שקיקי התה לשמירה על הטעם והארומה למשך זמן רב. כמו כן אפשר לקחת אותן בנוחות בתיק או בארנק, בלי להזדקק לשקיות ולקופסאות אחסון.

אופן הכנת החליטה: מרתיחים מים טריים, מוסיפים את השקיק לכוס או למאג וממתינים כ-3-2 דקות.

כשרות - בד"צ העדה החרדית.

מחיר אריזה (25 שקיקים): 17-15 ש"ח.
להשיג ברשתות שיווק, חנויות טבע ובחנויות מובחרות.

***חברת B&D – "בטר אנד דיפרנט" דוגלת בפיתוח וייצור מוצרי מזון איכותיים בשיטות ייצור מסורתיות ובמעורבות מינימאלית של ייצור תעשייתי, בכדי לשמר את הטעם והערכים התזונתיים של חומרי הגלם. מוצרי החברה כוללים דייסות לתינוק, תרכיזי פרי, ממרחים, טחינות, פריכיות, דגני בוקר ועוד. החברה מקפידה על רמת מחירים הוגנת של מוצריה, למרות מחירם הגבוה של חומרי הגלם, כדי לסייע לקהל רחב ככל האפשר להכניס הביתה אוכל בריא.



קפה עלית משיקים: קפסולה בדרגת חוזק 12 ממקור יחיד 100% אינדונזיה



שלישי נהדר לכולנו

שבוע שעבר התכבדתי בסדנת קפה מרנינה ומקורית מבית קפה עלית. מי שמכיר/ה אותי טוב, יודע/ת מן הסתם שקפה הוא מוטיב מרכזי בחיי האישיים.
חיי התרבות, הקולינריה, התרבות , הפעילות החברתית שלי, היומיומית ,קפה הוא אהבה שלי לחיים.
מאוהבת בארומה שלו, בטעמים הנפלאים והעמוקים. אוהבת להכין קפה, לשבת בבית קפה, לשתות קפה.
יש לנו מכונת קפה בבית ואיזה כיף שהקפסולות של עלית שימושיות למכונה זו.
האכסניה לאירוע הקפה האינדונזי התרחשה במקום עם סצנה תל אביבית ,קפה נחת ברח' ריינס, בואך כיכר דיזנגוף- המחדשת פניה בימים אלו עד להודעה חדשה. מיקום די מרכזי והכל התרחש שם בפנים הקפה ובמדרכה.
שם זכיתי לשמוע את טובי ומומחי הקפה האמונים על התחום בנישה זו בקפה עלית.
טכנולוגיים ואשפי הקפה הבכירים מבית עלית/שטראוס.
איני מתיימרת להיות מאסטרית בקפה, אך לדעת מהו קפה טוב ,אני בוודאות יודעת..
חלום של ממש לראות את הפולים נקלים במכונה, את הטחינה כשהארומות מופצות לכל עבר ברדיוס הקרוב, את כל התהליך, איך פולים הופכים לקפה חום ענברי. נוזל של זהב ובאמת כדי להפיק קפה נדרשים הרבה שיחים של הפולים והדבר נעשה במדינות ברזיל, אינדונזיה ,באתיופיה ועוד. ולא יעברו הרבה שנים ,עד שהביקוש יעלה על ההיצע. שימו לב שהקטיף נעשה ידנית ומסיבות אלו מחיר הקפה יעלה בעולם כולו. 
קחו בחשבון שבסין הענקית עד לפני כמה שנים לא שתו כמעט קפה, כעת התרגלו לטוב והרבה פודיז גילו את הקפה והנאות החיים.
עבורי קפה זוהי הנאת חיים, לבדו, או לצד מאפה משובח, או שוקולד איכותי.
זהו מרכיב מרכזי בחיי והלוואי ותמיד יהיה כך.
הקפסולות החדשות של עלית הן מעולות, טעימות ומקורן באינדונזיה ורק משם.
ממליצה עליהן והן מתאימות למכונת נספרסו. נסו ותהנו. 
למעוניינים יש בידי שובר הנחה של 15% ברכישה באתר עם קוד קופון. כדאי לנצל!








קפה עלית משיקים:
קפסולה בדרגת חוזק 12
 ממקור יחיד  100% אינדונזיה

במהלך חודש דצמבר, בקפה עלית משיקים את קפסולת האספרסו הכי חזקה שלהם  (12) המתבססת על קפה ממקור יחיד ((Single Origin מאינדונזיה.

תערובת הקפה העוצמתית הינה שילוב של פולי ערביקה ורובוסטה נבחרים מאיי אינדונזיה. הקפה גדל במספר איים הנחשבים לאזורי גידול הקפה הידועים בעולם ואשר נבדלים בתנאי הגידול והאקלים השוררים בהם. פולי הערביקה גדלים בגובה רם באי סומטרה המפורסם וידועים בחמיצות והסמיכות הייננית שלהם. פולי הרובוסטה גדלים באי יאווה, על אדמה וולקנית עשירה אשר מקנה לקפה מלאות גבוהה. התערובת עוברת קלייה איטית בטמפרטורה נמוכה ומתאימה במיוחד לאספרסו עוצמתי, בעל גוף מלא ומרירות המזכירה שוקולד מריר עשיר.
לקפסולות האספרסו ממקור יחיד (דוגמת ברזיל/גואטמלה/אינדונזיה) יש מאפיינים הייחודים להן המשתנים בהתאם לאקלים, תנאי הגידול, הקטיף והייבוש ומייצרים קפה ייחודי עם טביעת טעם האופיינית לארץ המקור.
קפסולת אינדונזיה תיפתח למכירה בכל רשתות השיווק וחנויות נבחרות, בסניפי רשת קפה עלית ובחנות האונליין של קפה עלית.
במהלך חודש דצמבר תוצע לצרכנים הטבה ייחודית לסדרת הסינגל אוריג'ן בחנות האונליין של קפה עלית. אתם מוזמנים לעקוב אחרינו.  http://elite-coffee.co.il/

  • קפסולות האספרסו של קפה עלית הושקו ב2016 והציגו  לראשונה קפסולות מתקדמות במיוחד, המתאימות לכל מכונות נספרסו ואטומות לחמצן, באופן שמשמר את איכות הקפה באופן אופטימלי, מבטיחות את טריותו ואת תכונות הטעם והארומה באופן שמבטיח אספרסו איכותי
  • הקפסולות עצמן מורכבות מפולימר ייחודי ומיוצרות בצרפת כאשר קלייה הקפה, טחינתו והאריזה נעשית בקו ייצור מתקדם במפעל קפה-עלית בארץ באופן שמבטיח טריות מירבית
  • קפה עלית מחזיקה כיום במגוון של שמונה סוגי קפה שונים, ביניהם קפה ממקור יחידני ( Single Origin ) וקפה בטעמים. המותג הינו מותג קפסולות תואמות נספרסו הוביל בישראל ומחזיק בנתח שוק של 43% (סטורנקסט 2017) 


על הקפסולות של קפה עלית:

קפסולות האספרסו של קפה-עלית הינן קפסולות אספרסו מתקדמות אשר מתאימות לשימוש בכל מכונות נספרסו. הקפסולות אטומות לחלוטית לחמצן, דבר המבטיח את טריות הקפה ואת שמירת תכונות הטעם והארומה. המגוון הרחב כולל קפה במגוון עוצמות טעם, ביניהם קפה ממקור יחידני (Single Origin) ממקור קפה כמו ברזיל, גאוטמלה והונדורס וכן קפה בטעמים.

הקפסולות של קפה-עלית מצטרפות למגמה העולמית הרחבה של קפסולות תואמות למכונות נספרסו אשר פופולארית במיוחד במדינות הקפה המובילות של אירופה שם הגיעו כבר להיקף מכירות של כשליש מהקטגוריה כולה. זאת, הודות לאיכות הגבוהה, המגוון הרחב והזמינות לצד מחיר נוח ונגיש.

הקפסולות החדשות מוצעות לצרכן כקפה ממקור יחידני (Single Origin) או כבלנדים תוך ציון עוצמת הטעם:
ü      קפסולה 11, 100% גואטמלה - תערובת קפה single origin המשלבת פולי ערביקה ורובוסטה מאזוריי הגידול המובחרים של גואטמלה. אלו מניבים טעמים עשירים עם חמיצות מרעננת ופירותיות מודגשת. המניבה אספרסו עוצמתי ומרירות המזכירה שוקולד מריר.
ü      קפסולה 10, חזק ועוצמתי - שילוב של זני ערביקה מדרום אמריקה ואפריקה יחד עם זני רובוסטה מאסיה, המעניקים טעמים עוצמתיים וארומטיות גבוהה. הקלייה הכהה יוצרת גוף מלא המדגיש את הטעמים האגוזיים והעשירים. נפלא לשתות כאספרסו קצר או ארוך.
ü      קפסולה 09, עשיר וארומטי - שילוב של  זני ערביקה ממרכז ודרום אמריקה יחד עם זני רובוסטה מאסיה היוצרים טעמים עשירים וארומטיים. הקלייה המדויקת מעניקה למשקה גוף מלא, ניחוחות יין פירותיים וחמיצות נעימה. נפלא לשתות כאספרסו ארוך או קצר בתוספת נגיעת חלב מוקצף או כקפוצ'ינו קלאסי.
ü      קפסולה 08, מאוזן ומלא - שילוב של זני ערביקה ממרכז ודרום אמריקה יחד עם זני רובוסטה מאסיה היוצרים עושר של טעמים והרמוניה מושלמת בין מרירות וחמיצות. הקלייה מעניקה גוף מלא וניחוחות קקאו ותבלינים. נפלא לשתות כאספרסו ארוך או עם חלב מוקצף לקפוצ'ינו מושלם.
ü      קפסולה 07, עדין וקטיפתי - שילוב של זני ערביקה מאפריקה ומרכז-דרום אמריקה היוצרים טעמים מעודנים, מתיקות קרמלית ופירותיות מודגשת. הקלייה מעניקה גוף מלא בעל מרקם קטיפתי ושולחת רמזים של דגנים קלויים ואגוזים. נפלא לשתות כאספרסו ללא תוספת או עם חלב מוקצף לקפוצ'ינו מעודן.
ü      קפסולהנטול קפאין 07 - שילוב של זני ערביקה מדרום אמריקה טעם האגוז ומתיקות הקרמל של הזן הברזילאי, משתלבים בהרמוניה עם החמיצות המעודנת והארומה של הזן הקולומביאני. נטילת הקפאין נעשית בתהליך ייחודי המבוסס על מים ו- CO2 מבלי לפגוע בארומה והעושר שבקפה. נפלא לשתות כאספרסו או עם מעט חלב.
ü      קפסולה 06, 100% ברזיל, - תערובת קפה single origin המשלבת פולי קפה מזני ערביקה,  מאזורי הגידול הנחשבים סראדו ומוגיאנה בברזיל. התערובת יוצרת איזון טעמים הרמוני ומושלם של חמיצות יחד עם מתיקות מעודנת.
נפלא לשתות כאספרסו ללא תוספת או עם חלב מוקצף לקפוצ'ינו מעודן.
ü      קפסולת וניל 06 - מתבססת על קפה Single Origin מזן ערביקה מאזורי Cerrado ו- Mogiana בברזיל,  אשר נחשבים לאזורי גידול הקפה המובחרים של המדינה.
הקפה נבחר בקפידה ומאופיין בטעמים פירותיים וחמיצות עדינה. לאחר הקטיף והייבוש, הפולים נקלים בקלייה בהירה וקצרה יחסית אשר מעצימה את הארומות והרכות של הקפה באופן שמשתלב עם טעם הוניל המוסף להם בצורה מאוזנת.
קפסולות האספרסו החדשות מתאימות במיוחד לשתייה כקפוצ'ינו ארומטי עם ארומת וניל, כקפה קר על קרח, עם או בלי חלב, וגם כבסיס לאפוגטו ביתי.


ý     כשרות: בד"צ, נטול: הרבנות לוד
ý     המבצע יוצע בלעדית בחנות האון ליין של קפה עלית http://elite-coffee.co.il/

שטראוס קפה היא חברת הקפה הרביעית בגודלה בעולם במונחי רכש קפה ירוק, ואחת מחברות הקפה הצומחות ביותר בעולם בחמש השנים האחרונות. קבוצת שטראוס היא שחקן מפתח בשווקי הקפה במרכז אירופה ובמזרחה, ושחקן מוביל בברזיל ובישראל בתחום הקפה הקלוי והטחון ובמוצרים ובשירותים נלווים. מותגי הקפה של החברה מובילים בשווקים של ישראל, ברזיל, ובמרכז ומזרח אירופה. 
הקפה של עלית מגיע מארצות קפה מובילות בגידול קפה, ומיוצר במפעלים של החברה ברחבי העולם. הידע והמומחיות הקובעים את הסטנדרט הגבוה של קפה עלית על פני כל הגלובוס מגיעים ממרכז הפיתוח החדשני של שטראוס קפה בישראל, בו עובד צוות בכיר של טכנולוגים, מהנדסים וטועמים מהשורה הראשונה בעולם.
בשטראוס קפה מקפידים על שילוב אופטימלי של זני קפה מובחרים ממקורות הקפה המובילים בעולם, מהם רוקחים את תערובת האספרסו, כאשר בשטראוס חתומים על כל גרגיר קפה שיוצא מהמפעל, כמוצר הטרי והאיכותי ביותר הקיים בשוק.







יום ראשון, 3 בדצמבר 2017

סדנת דורות עם דנה ישראלי -slow motion ובישול יומיומי ונהדר עם מוצרי דורות באהבה רבה



שבוע שעבר הייתי בסדנת slow motion מטעם דורות, החברה המדהימה שמסייעת לנו המון במטבח לבישולי היום יום ולבישולי סוף השבוע. דורות עוזרת לנו לתבל את החיים , להנות ולהתענג ובפחות עבודה קשה.
זה חוסך לנו המון עבודה במטבח.
הסדנה אגב הייתה מעולה ברמת על ומי שהעבירה לנו את הסדנה ,אם האחת והיחידה, מי אם לא- דנה ישראלי התותחית והאלופה (מעצבת ,צלמת ומעבירה סדנאות צילום בוטיקיות כמו זו, בין יתר עיסוקיה).

תודה רבה על ערב נפלא, מושקע עם הרבה מחשבה, יוזמה ותושייה וכל הכבוד לדורות ולמירב בורמד - יחסי הציבור האלופה.

כפי שתראו בתמונות שאצרף, דורות משמשת אותנו המון במטבח. לארוחת ערב שבת הכנו טחינה והשום של דורות הוסיף לתיבול ובגדול, רוטב של פטריות לנודלס עם הבצל המטוגן המוכן של דורות , עשבי תיבול איטלקי ללזנייה מטריפה שהכנו ובכלל על כל צעד במטבח אנו מנצלים את כל הטוב של דורות.
תודה רבה על מוצרים איכותיים, משובחים ,טעימים ובמחירים שווים לכל נפש וכיס.
אנחנו ממליצים באהבה.
































חגיגת חנוכה עם "דורות"
מגישה מתכונים קלי הכנה ללביבות בטטה, תירס ותפוח אדמה עם פטריות
אוהבים לביבות? החגיגה הזאת מיועדת עבורכם. חברת "דורות", יצרנית מוצרי השום והתיבול הקפוא, מגישה לרגל חג החנוכה שלושה מתכונים קלי הכנה ללביבות ירקות בטעמים עשירים, להנאה מושלמת בימי החג. השימוש במתכונים בטבליות התיבול הקפוא של דורות, מה שהופך את ההכנה לקלה ופשוטה במיוחד. בתיאבון!
לביבות בטטה
מצרכים (ל-12 יחידות):
1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות 
1 כוס קמח לבן 
1 ביצה 
4 טבליות ג'ינג'ר דורות 
מלח ופלפל שחור 
2 כפות חמאה 
מצרכים לרוטב: 
1 גביע קרם פרש 
1/4 כוס עירית קצוצה 
מלח ופלפל 
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות, עד לריכוך הבטטות
    ומסננים מנוזלים. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית.
2. מוסיפים את הביצה, טבליות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד  
    לקבלת מרקם אחיד.
4. מכניסים למקרר לחצי שעה.
5. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.
6. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות. מטגנים כ-3 דקות מכל
    צד ומוציאים מהמחבת.
7. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל.
8. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.
לביבות תפוח אדמה ופטריות
מצרכים (ל-12 יחידות):
5 תפוחי אדמה מבושלים למחצה בקליפתם
200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
4  כפות קמח

2 ביצים
4 טבליות בצל טרי מטוגן דורות
1 טבלית פטרוזיליה טרייה דורות
1 טבלית כוסברה טרייה דורות
מלח, פלפל , 1/4 כוס שמן לטיגון


אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בעזרת פומפייה לתוך קערה.
2. מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את פטריות הפורטבלו עד לאידוי  

    ומוסיפים לקערה.
3. מוסיפים קמח, ביצים, ואת טבליות הפטרוזיליה, כוסברה והבצל המטוגן.

4. מתבלים במלח ופלפל ולשים לתערובת אחידה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
5. מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
6. מחממים מחבת עם שמן לטיגון ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.

   
לביבות תירס, שום ובזיליקום
מצרכים (ל-12 יחידות):
1/2 כוס קמח
1/2 כוס חלב
2 ביצים טרופות
1/2 שקית אבקת אפייה
2 כוסות גרעיני תירס (טריים, קפואים או משומרים)
2 טבליות בזיליקום טרי דורות
2 טבליות שום טרי דורות
קורט מלח ופלפל
2 כפות שמן זית (כף אחת לבלילה וכף אחת לטיגון)

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים, פרט לתירס, עד ליצירת מרקם אחיד.

2. מוסיפים לבלילה את גרעיני התירס תוך כדי בחישה מתמדת. 
3. שמים במחבת מעט שמן זית ומניחים כף מהתערובת במחבת ומשטחים אותה.

4. מטגנים את הבלילה מכל צד עד שנוצרת השחמה קלה. מניחים כל לביבה על נייר סופג ושומרים חם עד להגשה. 
5. מומלץ להגיש עם יוגורט עיזים, יוגורט יווני משובח או שמנת חמוצה.