יום ראשון, 12 בנובמבר 2017

אסם מרחיבה את סדרת מרקי התיבול "מרכיבים טבעיים בלבד" ומשיקה מהדורות חורף בטעמים חדשים: עדשים, קטניות פיקנטי וירקות שורש


שבוע נפלא

אסם לא מפסיקה לחדש לנו הצרכנים כל הזמן ,לשדרג ולהפוך את האוכל שלנו הביתי ליותר בריא.
תענוג לבשל עם מרקי התיבול הנפלאים של אסם ממרכיבים טבעיים בלבד ו"הדובדבן שבקצפת" מופחתי נתרן. 
אין לי ספק שהרבה אנשים יחלו להשתמש במרק העוף הישן והטוב, רק שעכשיו הוא בריא יותר ומותאם לטרנד הפחתת הנתרן וכו'.
הכנתי מג'דרה מאורז בסמטי, בצל ושום מטוגנים, הוספתי 2 כוסות אורז, עירבבתי מעט והוספתי 4 כוסות מים. תיבלתי במרק קטניות פיקנטי. והוספתי לסיר הטעים גם כוס וחצי שעועית מש שהשריתי ובישלתי קודם לכן. לכל אלו הוספתי פלפל שחור טרי טחון, חוויג למרק.

הכנתי גם 2 גירסאות של קציצות, גירסה אחת של מטוגנות עם חזה עוף טחון ,ירק, בצל מגורד, פירורי לחם לפי הטעם ותיבול + מרק ירקות השורש. 
ולקציצות המבושלות. הכנתי ציר מרק עם מרק ירקות השורש של אסם ויתר התבלינים לפי טעמכן/ם האישי. חתכתי לרצועות- גזר, קישוא, בצל לפרוסות, וצרור קטן של פטרוזיליה. יצרתי קציצות בדמות כדורים והוספתי לציר עם הירקות לכשרתחו המים.
שעה על אש קטנה לאחר שהתבשיל רתח וזהו זה. בתיאבון.
כיף לבשל בבית עם תבלינים ומוצרים איכותיים ושכל בני הבית נהנים, מתענגים ויושבים ביחד לאכול ארוחת ערב משותפת.

שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות ואוכל בריא מזין וטעים.


אסם מרחיבה את סדרת מרקי התיבול "מרכיבים טבעיים בלבד"
ומשיקה מהדורות חורף בטעמים חדשים:  עדשים, קטניות פיקנטי וירקות שורש


בנוסף פיתחה מרקי תיבול עוף וטעם עוף מופחתי נתרן

אסם פותחת את חורף 2017 עם חדשנות מוצרית בעולם מרקי התיבול, ומשיקה מהדורות חורף בטעמים חדשים: מרק עדשים – לתיבול תבשילים ומרקי עדשים, מג'דרה, נזידים וכו'. מרק קטניות פיקנטי – לתיבול מגוון תבשילי קטניות פיקנטיים – מרק מינסטרונה, חרירה, תבשיל צ'ילי פיקנטי, וכן הלאה. מרק ירקות שורש – לתיבול קדירות, ירקות, מרקים כתומים ועוד.
מרקי התיבול החדשים מאפשרים תיבול מגוון תבשילים ומרקים טעימים, בהנאה ובקלילות. הטעמים פותחו בהתאמה למגמות קולינריות במטבח הישראלי, ותוך פיתוח מתכונים טעימים לתיבול וגיוון תבשילים חורפיים.
המהדורות מצטרפות לסדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל, הכוללת מספר מוצרים ותיקים מרכיבים טבעיים בלבד – מרק עוף אמיתי, מרק בטעם עוף, מרק פטריות ומרק בצל.

בנוסף, אסם משיקה מרקי תיבול עם 33% פחות מכמות הנתרן בשני מוצרי דגל של אבקות המרק לתיבול: 'מרק עוף אמיתי' ו'מרק בטעם עוף' מרכיבים טבעיים בלבד. מרקי התיבול מופחתי הנתרן יוצאים לשוק בתום שנה של פיתוח, במטרה לתת מענה לצרכנים המבקשים להפחית את כמות הנתרן בבישול הביתי, מבלי לוותר על הטעם העשיר המתקבל בשימוש במרקי תיבול. המוצרים מצטרפים לסדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים והינם ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. מרקי התיבול מופחתי הנתרן יימכרו באריזות של 300 גרם, במחיר זהה לאבקת מרק המקבילה מרכיבים טבעיים בלבד.

שוק מרקי התיבול בישראל מגלגל כ- 100 מיליון שקלים בשנה, כאשר אסם מובילה את השוק עם כ-54% נתח שוק (לשנת 2016).
אבי בן אסאייג, מנכ"ל חטיבת המזון בקבוצת אסם הסביר: מרקי תיבול נמצאים כמעט בכל מטבח בישראל, ואסם מובילה את שוק מרקי התיבול עם 54% נתח שוק. כמובילי שוק החלטנו השנה לרענן ולהרחיב את סדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים בלבד, עם מגוון מהדורות חורפיות טעימות להכנת מגוון תבשילים ומרקים, ועם מרקי עוף וטעם עוף המכילים 33% פחות נתרן, גם הם מרכיבים טבעיים בלבד. החורף תוכלו להכין מגוון תבשילים טעימים שתמיד יצליחו, בהנאה ובקלילות."

מרקי התיבול החדשים בכשרות בד"צ העדה החרדית רבנות מקומית שדרות, חרל"פ
להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.














אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה