שבוע נפלא
מלח עבורי ומניחה מן הסתם שגם עבור הרבה אחרות ואחרים, זהו אחד התבלינים החשובים במטבח ביתנו.
אפשר להפחית מלח, לשנות תזונה, לאכול בריא, אך לאכול ללא מלח זה בלתי אפשרי וטאבו עבורי.
מלח זה החיים ואם יש מלח שהוא בריא וטבעי, מלח מדהים ובעל צבע מטריף וורוד היישר מהרי ההימלאיה, אז מה טוב.
הרווחנו מוצר משובח ואיכותי שכיף לעבוד איתו, נעים וטעים.
ממש הכניס לי את חדוות הבישול שממילא היא נמצאת ברף גבוה אצלי ואצל החצי הטוב שלי לשמחתי הרבה וכך כל בני ובנות משפחת ארז נהנים מאוכל טרי, מפנק והכי בריא שאפשר.
הכנתי כרוב צלוי בתנור. פשוט מאוד. חתכתי את הכרוב לפרוסות דקות, תיבלתי ב-2 כפות סילאן, 2 כפיות שטוחות של מלח הימלאיה גס, ומעט שמן זית. הברשתי את פרוסות הכרוב הגדול כולו.
חיממתי את התנור למכסימום ,על נייר אפיה הנחתי את הכרוב. עד שממש משחים. ולהוציא.
הכנתי גם אורז לערב שבת , אורז בסמטי כפי שאני מכינה תמיד עם טבעות בצל מטוגן ורצועות בטטה.
1.5 כוסות אורז ופי 2 מים רותחים. לאחר מכן הוספתי תבלין חוויג' לפי הטעם וקורט מכובד של מלח הימלאיה גס.
מעדן כזה מזמן לא אכלתי. ממליצה גם לכן/ם תהנו ובתיאבון.
שקדים שאני קולה כל שבוע במחבת בלי שמן. הוספתי רק מלח הימלאיה דק , 12 דקות על אש קטנה ולערבב כל הזמן בכף עץ. יצאו שקדים קלויים מושלמים.
תודה רבה למלח הארץ על מוצרים נהדרים שכיף לבשל איתם.
לאור הצלחת מטחנת הימלאיה:
'מלח הארץ' מרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה צנצנות הימלאיה
·
ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות
ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה
·
המוצרים מוצעים בשני סוגים של צנצנות המכילות גבישים גסים
וגבישים דקים
·
מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות
13 בפברואר 2018
'מלח הארץ' יצרנית המלח
הוותיקה בישראל, מרחיבה את סל המוצרים שלה ומשיקה את סדרת הימלאיה המופק מסלעי מלח
מהרי ההימלאיה. המוצר מוצע בשני סוגים של צנצנות 1 ק"ג בעלות מכסה ורוד
המכילות גבישים גסים וגבישים דקים.
השקת שתי צנצנות הימלאיה החדשות באה לאור הצלחתה הגדולה של 'מטחנת מלח
הארץ –הימלאיה' והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה
מלח ההימלאיה הוורוד נחשב למלח מוערך וייחודי.
ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות
ממרגלות הרי ההימלאיה. את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק
המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח
ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים
שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות
במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.
הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין
בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת
מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה,
וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים
לקישוט ועיטור מנות שונות.
ב'מלח הארץ' מקפידים לציין כי בדומה לכל מקור נתרן אחר , כך גם בשימוש בגבישי
הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.
הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג,
במחיר מומלץ של 19.90 ₪ ובכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
"מלח הארץ" הינה היצרנית המובילה
של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922.
"מלח הארץ" הנה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה
לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח
הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח
ים משובח בטעמים, במרקמים ולשימושים שונים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה