בוקר שלישי מתוק.
השבוע זכיתי להתפנק בחבילה של מתוקים ומטריפים שאני וטל שלנו מכורים אליהם ממש.
snickers , m&m's twix ו- mars האהוב עליי מכולם, תבנית של עוגת פאי בקוטר 24 וגם סינר של שוקולד mars לאוסף הסינרים הממותגים שלנו.
כבית של אופים ובשלנים ללא הרף, החלטתי לא לעשות דווקא מהמתכונים שקיבלתי בקומוניקט לפרסום, אלא ללכת על מתכון משלי.
מנז'טים חגיגיים כיאה לשוקולדים שאני כל כך אוהבת - יש, ובכן אכין קאפייקס מהממים עם m&m's .הקאפקייקס יצאו לתפארת משפחת ארז. מדהימים. כפתורי השוקולד במילוי חמאת בוטנים השתלבו נפלא בעוגיות הנימוחות. ממליצה!!
2 כוסות קמח תופח
כפית אבקת סודה לשתיה.
חצי כוס משקה שקדים
גביע יוגורט 3%
כפית תמצית וניל טהורה
חצי כוס סוכר חום
100 גרם חמאה
2 ביצים
חצי כוס עדשי m&m's.
לערבב את הקמח המנופה עם הסודה לשתיה.
להמיס את החמאה.
לחמאה להוסיף את הסוכר, לערבב, להוסיף ביצה אחת ולטרוף ,להוסיף את השניה.
לאחר מכן להוסיף את היוגורט ומשקה השקדים (אפשר גם חלב רגיל או מיץ תפוזים). לערבב היטב. להוסיף לתערובת הקמח. עד לתערובת חלקה ,להוסיף את כפתורי השוקולד.
תנור שחומם ל-200 מעלות. 20 דקות מכסימום והן מוכנות.
בתיאבון.
להיות מאסטר שף
עם השוקולדים של מרס:
מתכונים לקינוחים מפנקים המשלבים את השוקולדים
האהובים Bounty,
M&M’s , SNICKERS, TWIX
אז אחרי שראיתם את הפרק המתוק
ביותר בתולדות מאסטר שף, בטח גם לכם מתחשק להכין קינוח מושחת וטעים בבית, לא? אם
גם אתם מכורים לשוקלדים בכלל ול-Bounty M&M’s , SNICKERS,
TWIX MARS, בפרט. אתם מוזמנים לנסות את המתכונים הבאים
של מרס ישראל ולקבל מהאורחים הרבה מחמאות מתוקות:
טרייפל מרס מושחת
המצרכים (8 מנות):
לבראוניז: 400 גר' שוקולד מריר
1 וחצי כוס שמן
6 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח
לקצפת: 4 חבילות שמנת מתוקה
להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: סירופ שוקולד, סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס
אופן ההכנה: מכינים את הבראוניז: מחממים תנור
ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה
וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת
השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל
והמלח ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד
שהתערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לשתי תבניות
בגודל 20X20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד
שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות
שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת
מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.
מרכיבים את הטרייפל: בכלי מיוחד
לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה,
מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל
מלמעלה, ומגישים.
מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמל
המצרכים (8 מנות):
לבצק הפריך: 140 גרם קמח לבן (כוס)
20 גרם קורנפלור (2 כפות)
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם סוכר (רבע כוס)
קורט מלח
2 כפות חלב
חלמון
לטופי קרמל: 400 גרם חלב מרוכז ממותק, 200
גרם סוכר חום כהה (כוס לא דחוסה)
75 גרם חמאה, 20 גרם סירופ תירס, 10 חטיפי
TWIX MINIS, קצוצים דק
לקרם השוקולד: 150 גרם שוקולד מריר, 50
גרם שמנת מתוקה, לקישוט: 5 חטיפי מיני טוויקס חתוכים לרבעים
אופן ההכנה:
מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-175
מעלות. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת
פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד
שנוצר גוש בצק.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים
גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12
דקות, עד להזהבה.
מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב
מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת
טופי סמיכה ואחידה. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי ה- TWIX.
יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני
פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.
מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל
שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות
ומפזרים רבעי TWIX
MINIS לקישוט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה