שבת טובה,
ששי בערב יום יפה ,אמא ואבא שותים עוד קפה ובין ספל לאספרסו אופים ומבשלים מטעמים לכבוד שבת.
ערב שבת, זהו המפגש ה"מקודש" שלנו כמשפחת ארז לדורותיה.. בינתיים 2 דורות אנחנו והילדודס שכבר גדלו שיהיו בריאים. יושבים סביב לשולחן עם כל המטעמים שרפי ואני טרחנו עליהם והעמדנו שולחן תוך שעתיים. אנו לא מאלה שמבשלים לשבת החל מבוקר ששי ובוודאי שלא מיום חמישי (פעם נהגנו כך, לא עוד!).
הכל טרי, צ'יק צ'ק על המקום, מלבד עוף צלוי שנכנס קצת לפני למרינדה ולאחר מכן לתנור.
על הסלטים אני אמונה ואת הבצקים משאירה לרפי לבכורה.
בצק עלים חמאה של מעדנות בדיוק מתאים לנו לקונספט הקיוקי ,הטרי והטעים. בלי הרכה סיבוכים.
מהפריזר להעביר ראשית את הבצק מהפריזר למקרר - ללילה. ולאחר מכן בבוקר אפשר לעבוד איתו.
לפתוח את הבצק למידת עובי לא עבה ולא דקה מדי.
לחמם בינתיים תנור ל- 200 מעלות.
למרוח את יריעות הבצק בחמאה או בשמן זית לפזר מעל מה שאוהבים. אנחנו פיזרנו - שומשום בחלקם, קצח, זעתר ,מעט מלח אטלנטי להוסיף.
לחתוך לרצועות לאורך ולגלגל.
20 דקות וזה מוכן. מקלות של עונג עילאי בכלום עבודה.
אפשר לתבול אותם בגבינה, או בכל מטבל שאוהבים ורגילים להכין בבית.
בתיאבון ושבועות שמח.
תודה למעדנות על מוצרי בצק נפלאים שאנחנו אוהבים לאפות איתם.
לידיעתכן יש עוד מוצרים נפלאים בקונספט הזה .בצקים נפלאים, פריך של מעדנות ועוד. עושים את החיים יותר קלים ,טעימים ומהירים.
חג שמח
לידיעתכן יש עוד מוצרים נפלאים בקונספט הזה .בצקים נפלאים, פריך של מעדנות ועוד. עושים את החיים יותר קלים ,טעימים ומהירים.
חג שמח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה