יום ראשון, 21 במאי 2017

פסטה ברילה עם רוטב שמנת בזיליקום של יטבתה

שבוע טוב

בבית משפחת ארז מתכוננים באהבה לבוא חג השבועות האהוב עלינו.
אוכל חלבי טעים עם אפשרויות שלא נגמרות. לכל המנות באשר הן, ראשונות, עיקריות וקינוחים.
אפשר להכין כל כך הרבה דברים ובכל זאת צריך להתמקד ולא להתפזר יותר מדי.
ואם יש מתכונים מנצחים, הרי אין טעם לבדוק עוד. אני מתכננת ובודקת ואמש ככה לסגור את סוף השבוע הכנתי פסטה מהממת עם רוטב שמת בזיליקום המנצח של יטבתה. עם עגבניות טריות ,פטריות ועלי בזיליקום מגינתי אשר נמצאת כל כולה באדניות, כך שגם גינה כזו קטנה אפשר להפיק ממנה את המיטב. עשבי תיבול בשפע, רק אל תטביעו את התבלינים ותדאגו שיהיה להם גם שמש וגם צל יחדיו לסירוגין.

פסטה לא צריך להזכיר לכן/ם איך מכינים, רק תדאגו שיהיה אל דנטה.
מים לא לשכוח לשמור מהבישול עם העמילן של הפסטה עצמה. נניח 3 כוסות.
בינתיים להקפיץ פטריות טריות חתוכות (או מקופסת שימורים אם אין לכן בנמצא), להוסיף עגבניה גדולה חתוכה לקוביות קטנות, כפית סחוג, מלח ומיכל של שמנת יטבתה בטעם בזיליקום שתצבע הכל בירוק יפה כזה.
לבחוש כמה דקות. להוסיף לפסטה עם המים ולערבב.


התוצאה לפניכן/ם.


לקשט בעלי בזיליקום טריים.
בתיאבון וחג שמח.

אין לי ספק שאאמץ את המתכון הזה לערב החג בו אנו מתארחים.










לכל המעוניינות/ים יש בידי שוברי הנחה שווים של 30% לרטבי השמנת ולקינוחים המהירים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה