יום ראשון, 19 בפברואר 2017

עוגת שוקולד אגוזים ונסקפה barista taster's choice

בוקר ושבוע נפלא

מקורותיי שבוע שעבר.

חמישי הגיע, התמלאתי כולי בשמחה וצהלה, שמתי מוסיקה של שלהי שנות ה- 70 רוק מהז'אנר האהוב עליי ,חגרתי סינר והתחלתי לאפות ולבשל במטבחי הקט.
עוגיות איטלקיות משגעות שמצאתי בתוכנית הבישול האיטלקית התורנית האהובה עליי, טחינה, כרובית ברוטב וגולת הכותרת- הדובדבן שבקצפת- בראוניז נפלאים בתיבול ובארומת קפה משגע שגם שתיתי ממנו די בשקיקה לצד העבודה.

איך הכנתי? פשוט מאוד עם מעט חומרים והתוצאה נפלאה ומתקתקה.


500 גרם שוקולד מריר עם אחוז מוצקי קקאו גבוה לבחירתכן/ם או שוקולד חלב למי שאוהב/ת
5 ביצים
200 גרם חמאה 
כף נסקפה בריסטה של מומסת ב- 2כפות מים רותחים.
כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים.
1/2 מיכל שמנת מתוקה.


להמיס את השוקולד עם החמאה ולהוסיף את השמנת.
את ביצים להקציף. בינתיים לחמם תנור ל -180 מעלות.
לקפל את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. להוסיף את הנסקפה והאגוזים.

בתבנית מרובעת להניח נייר אפיה וליצוק את התערובת לתבנית.
לבדוק עם קיסם לאחר חצי שעה. אם העוגה עדיין רכה להשאיר לעוד 8-10 דקות.

לקרר קמעה ולחתוך לריבועים.

עצה שלי- הכינו נסקפה בספל יפה, חתכו ליד בראוניז מדהים ותהנו מכל רגע.

אני מתרגשת מגודל המעמד. הנסקפה הזה הוא אחד הטובים שטעמתי אי פעם ובטח ובטח שבשנים האחרונות. הוא משובח וטעים ברמות.
nescafe taster's choice barista עם 100% פולי ערביקה איכותיים שמבטיחים סערה לכל החושים.
לשמוע את צלילי שבירת הוואקום של הצנצנת (גם לי זה קרה). להריח את הארומה העשירה בשנייה הראשונה שהיא פוגשת את אוויר העולם, להרגיש את הפריכות של פולי הקפה הטחונים ורק לבסוף לטעום ולגלות חווית קפה חדשה ומרעננת.











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה